Oletko aloitteleva räppäri? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä studioon Monspin ja HMC Publishingin toimesta – näin osallistut!

Porissa tapahtuu.

Nuori Kulttuuri Digifestival Pori 2021 on nuorille suunnattu, etänä toteutettava tapahtuma.

Tapahtuman keskiössä ovat erilaiset nuorten esittävät ja tekemät taiteet sekä kulttuurit aina tanssista lavarunouteen ja räpistä teatteriesityksiin. Tapahtuma toteutetaan osittain suorina lähetyksinä, mutta myös tallenteina.

Nyt tapahtuman sivuilla haetaan mukaan esityksiä festivaalin Rap Corneriin. Tapahtuma toteutetaan etämuotoisena 22.5.2021. Raatilaiset arvioivat ja antavat palautetta esiintyjien itse lähettämistä esityksistä. Rap Corner -haku on auki ja hakuaikaa on 2.5.2021 saakka. Omilla videoesityksillään ja demoillaan voivat tapahtumaan osallistua noin 13-29-vuotiaat aloittelevat räppärit.

Rap Cornerin tuomareina ja palautteen antajina ovat Yeboyah, MC Kajo sekä DJ Mel-3. Palkintona on mahdollisuus päästä äänittämään studiolle, sillä Monsp Records & HMC Publishing tarjoavat yhdelle Rap Corneriin valituista artisteista mahdollisuuden päästä äänittämään kappaleensa HMC:n studiolle.

Osallistumisohjeet löydät täältä.