Oletko aina halunnut kuulla, miten Raptorin Jufo kertoo sinulle virtuaaliseksistä? Nyt voit kuulla miehen luennon aiheesta – ja ei, tämä ei ole vitsi

JuFo-setä kertoo teille keskiviikkona hieman virtuaaliseksistä.

28.11.2016

Start up -maailman Slush-tapahtuma alkaa keskiviikkona Helsingissä. Slushissa teknologiaan keskittyvän start up -maailman yrittäjät verkostoituvat keskenään, kuuntelevat toistensa esitelmiä, syövät ruokaa ja dokaava- anteeksi verkostoituvat ympäri Helsinkiä firmansa luottokortin laskuun.

Raptorista tunnettu Jufo Peltomaa eli JuFo III on tätä nykyä muun muassa Immersal Ltd.:in sekä ZenRobotics Ltd.:in Head of Special Ops. Ei, emme mekään tiedä mitä nuo tarkoittavat.

Sen sijaan tiedämme sen, että keskiviikkona Jufo Peltomaa pitää Slushissa esityksen aiheesta USABILITY OF AUGMENTED REALITY HEADSETS DURING SEXUAL INTERCOURSE. Eli ilmeisesti Jufo kertoo messukansalle siitä, miten virtuaalitodellisuutta voi käyttää hyväkseen seksiin. Tai masturbointiin. Tai johonkin. Emme me oikeasti tiedä, mutta tämä kuulostaa sen verran hyvältä, että menisimme ehdottomasti katsomaan tuota esitelmää, jos meidät vain olisi tuonne kutsuttu.

Maailma taitaakin olla tätä myöten sitten valmis.

Slushin sivuille pääset tästä.jufo

 

Lisää luettavaa