Oletko menossa tänään tai huomenna Ed Sheeranin konserttiin Malmille? Muista nämä asiat!

Tänään ensimmäinen keikka, huomenna toinen.

23.07.2019

Ed Sheeran soittaa kaksi jättikonserttia Helsingissä Malmin lentokentällä tänään tiistaina 23.7.2019 ja keskiviikkona 24.7.2019.

Keikan järjestävä Fullsteam julkaisi jo aiemmin tietopaketin konsertista ja sen käytännön järjestelyistä.

Voit lukea kertauksena ohjeet ja suositukset alta.

*

AIKATAULUT
16.00 Tapahtuma-alueen portit avataan
18.45 James Bay (UK)
19.45 Zara Larsson (SWE)
21.00 Ed Sheeranin esiintyminen alkaa
22.45 Ed Sheeranin esiintymisen arvioitu loppumisaika
00.00 Tapahtuma-alue suljetaan

SAAVU AJOISSA
Tapahtuman järjestäjät painottavat aikaisen saapumisen tärkeyttä. Suositusaika saapua konserttipaikalle on viimeistään klo 18.00. Ennätyksellisen yleisömäärän vuoksi porteille on odotettavissa jonoja molempina konserttipäivinä.

KÄYTÄ JULKISTA LIIKENNETTÄ
VR:n lähiliikenteen junat ovat paras tapa saapua Malmin lentokentälle ja poistua paikalta konsertin jälkeen. Malmin ja Tapanilan asemilta on noin 2km eli 15 minuutin kävelymatka konserttipaikalle. Raideliikenteeseen on luvassa lisäkalustoa sekä lisävuoroja aina aamuyöhön asti. Malmin lentokentän lähialueen tieverkosto tulee ruuhkautumaan ja teitä suljetaan ajoliikenteeltä.

Omalla autolla pääsee konserttialueen lähistölle ainoastaan ostamalla parkkiliput ennakkoon. Saatto- ja noutokyydit tulee sopia riittävän kauas tapahtuma-alueesta.

KONSERTTIALUE & PALVELUT
Koko konserttialue on seisomakatsomoa. Lavan eteen rajataan alue, jonne pääsee saapumisjärjestyksessä 4000 ensimmäistä konserttivierasta. Malmin lentokenttä muuttuu kansainvälisen tason konserttiareenaksi, josta löytyy suuren esiintymislavan lisäksi paljon muitakin palveluita fanituotemyynnistä baareihin ja pop up -ravintoloista vesipisteisiin.

MALMIN LUONTO
Malmin lentokentällä asuu, pesii ja oleskelee paljon erilaisia eläimiä, perhosia, hyönteisiä ja lintuja, joista osa on uhanalaisia. Konserttialue rakennetaan ja tapahtuma järjestetään siten, etteivät tärkeät luontoarvot vaarannu ja eliöstö häiriinny. Suurin osa konserttialueesta on asfaltoitujen kiitoteiden päällä. Konsertin järjestäjät ja Ed Sheeranin artistiorganisaatio toivovat, että yleisö liikkuu vain merkityillä kulkureiteillä, välttää roskaamista ja noudattaa järjestyksenvalvojien ohjeita.

KONSERTIN PÄÄTYTTYÄ
Tapahtumayleisön poistuessa on luvassa ruuhkia katuverkostossa sekä jonoja juna-asemilla. Konsertin järjestäjät muistuttavat liikkumaan rauhallisesti sekä varaamaan poistumiseen riittävästi aikaa. Joukkoliikenteessä on lisäkalustoa ja ylimääräisiä vuoroja juna-, bussi-, ja metroliikenteessä.

Lisää luettavaa