Oli vain ajan kysymys, että Twin Peaksin uuden tulemisen jälkeen syntyy musiikkigenre Lynch-pop – suomalaisbändin toimesta, totta kai!

12.04.2017

Tummasävyistä, aavemaista ja pohjoismaisella melankolialla sävytettyä electronicaa esittävä Pooma julkaisee yhtyeen nimeä kantavan ep:n kesäkuussa. Helsinkiläisbändin tulevalta julkaisulta lohkaistu Flock of Cranes -single saa ensisoiton Rumbassa nyt.

”Kappale kertoo suhteesta, joka jättää syvät jäljet ja siitä, miten kauan voi kestää ennen kuin sellaisesta pääsee yli”, yhtye kommentoi.

Laulaja Tuire Lukan, basisti Joonas Hakavan ja rumpali Antti Ojalan muodostama kokoonpano nimittää genreään Lynch-popiksi, tietenkin ohjaaja David Lynchin teosten tunnelman mukaan.

”Halusimme sekä kappaleen että visuaalisten elementtien pysyvän aika raakoina vastapainoksi kaikelle, joka nykypäivänä on niin täydellisesti hiottua: leikkauskohdat saavat näkyvä ja kuulua, eikä materiaalin tule olla täydellisiä. Kuitenkin kokonaisuus toimii. Tunteen välittäminen menee täydellisyyden edelle.”

Kuuntele Pooman Flock of Cranes alta ja käy tutustumassa bändiin Facebookissa.

Lisää luettavaa