”Onko Chicagolla?” – Kanye West ja Kim Kardashian nimesivät tyttärensä hyvin kanyemaisesti

Chi City ja kohta varmaan Chi's City.

20.01.2018

Kanye West ja Kim Kardashian-West saivat kolmannen lapsensa. Tytär sai nimekseen Chicago. Kanyen ja Kimin muiden lasten nimet ovat North (4v) ja Saint (2v).

Nimi on selkeä viittaus Kanye Westin taustoihin. Kanye West on tunnetusti Chi-Cityn poikia ja Chicago on näkynyt ja kuulunut räppäri-suunnittelija-Yeezuksen elämässä aina. Kim taas on viettänyt koko elämänsä Los Angelesissa.

Sen lisäksi, että West on usein käsitellyt Chicagoa jollakin tapaa kappaleissaan, niin räppäri on perustanut kaupunkiin edesmenneen äitinsä Donda Westin mukaan nimetyn voittoa tavoittelemattoman Donda’s House -taidejärjestön, joka tukee nuoria aloittelevia taiteilijoita. Nimellä on siis tarina takanaan ja mistään erikoisuuden tavoittelusta ei ole kyse, vaikka niin voisi superjulkkisten kohdalla toisinaan luulla.

Kerrottakoon vielä, että sekä North ja Saint ovat jotenkin näkyneet räppärin musiikissa, joten kenties Kanyella on jälleen uutta työn alla. Tässäkin mielessä siis saattaa kuulua Westien suunnalta iloisia uutisia.

Rumba onnittelee paria perheenlisäyksestä.

Katso Kardashianin twiittaus ja kuuntele Kanyen Chicago-anthem alta.


YouTube video

Lisää luettavaa