Onko Fred Durst tosissaan? – Limp Bizkit otti kunnian Axl Rosen ja Slashin sovinnosta

Kuten hiljattain kerroimme, ovat vanhat riitapukarit Axl Rose ja Slash haudanneet viimein sotakirveensä. Se on toki mahtava uutinen, mutta Slash ei tuolloin kertonut enempää siitä, kuinka Guns N’ Roses -jäsenet olivat saaneet riitansa sovittua.

Nyt tähän on kuitenkin saatu vastaus, ainakin mikäli Limp Bizkitiä on uskominen. Nokkamies Fred Durst nimittäin otti keikkaspiikissään kunnian Axl Rosen ja Slashin sovinnosta Reading festivalin keikalla toissapäivänä.

”Haluaisin teidän tietävän, että meidän ansiostamme Axl ja Slash ovat jälleen yhdessä,” Durst julisti NME:n mukaan. ”Meillä oli tapaaminen ja se meni todella hyvin.”

Tätä enempää Durst ei asiasta kertonut, mutta nyt kun väite on kuitenkin noussut otsikoihin, tullaan Limp Bizkitiltä varmasti jatkossa kyselemään asiasta tarkemmin. Jää siis nähtäväksi, oliko Durstin sanoissa mitään perää vai halusiko hän vain huomiota.

Juuri ennen repliikkiä Durst oli soittanut pätkän Sweet Child O’ Mine -klassikon kitarasooloa. Samaisella keikalla nu metal -yhtye versioi myös George Michaelin Faithin ja Rage Against the Machinen Killing in the Name Ofin.

Kuva: Achim Raschka, Wikimedia Commons.

 

Lisää luettavaa