Onko suunnitelmissa lähteä hämyiselle yöajelulle? Nappaa tästä aamuyöhön soveltuva tunnelmakappale

Jodahe keskittyy uudessa biisissään käsittelemään sitoutumiskyvyttömyyttä.

15.10.2022

Toukokuussa Suomen Def Jamille kiinnitetty modernista hiphopista ja brittiläisestä räpistä vaikutteita ottava Jodahe julkaisi singlen nimeltä Active, jossa vieraili Madboiali. Kirjoitimme kappaleen yhteydessä tällöin niin, että artisti ”ottaa heti kättelyssä luulot pois erinomaisesti soljuvalla ja vakuuttavan asiantuntevasti räpätyllä kokonaisuudella”. Voit lukea koko tekstin täältä.

Nyt Jodahe esittelee itsestään pehmeämpään tunnelmointiin taipuvan puolen eilen julkaisemallaan 3AM-kappaleella. Biisissä käsitellään kyvyttömyyttä sitoutua toiseen ihmiseen kokonaisvaltaisesti, vaikka tiedossa on että eheä parisuhde vaatisi myös tunnetason jakamista. Vaikka biisin lyriikat eivät mistään ultra-romanttisesta päästä olekaan, sen tunnelma on eteerisen hämyinen.

”Biisi käsittelee ihmissuhteen toisen osapuolen epävarmuutta siitä, että kykeneekö omien haaveiden, tavoitteiden ja kipuilujen keskellä antamaan toiselle sitä, mitä hän aidosti ansaitsee”, Jodahe kertoo. ”Biisillä ei sanota kertaakaan 3AM, vaan nimi viittaa pikemminkin sellaisiin tunnelmiin ja ajatuksiin, joihin se on mut aamuyön hiljaisina tunteina vienyt. 3AM on omasta mielestäni myös ihan täydellinen soundtrack myöhäisiltojen autoajeluihin.”

Kappaleen tuotannosta vastaavat Eben ja Weluvlocal. Voit kuunnella sen alta.

Lisää luettavaa