Onko Turku upea kesäkaupunki? – Nyt voit tehdä asiasta johtopäätöksen itse ja räpätä siinä sivussa

Ritarikunta kaihoisissa tunnelmissa.

28.12.2017

Ritarikunta julkaisi eilen uuden kappaleen nimeltään Kaiho. Nyt tästä biisistä on saatu myös karaoke-versio, eli pääsee heti räppäämään biisin mukana – mikäs sen mukavampaa.

Ritarikunta on tunnetusti Turusta ja on vain oikein, että kaihoisa kappale on saanut seurakseen kuvia kesäisestä Turusta. Turku on erinäisten huhujen mukaan upea kesäkaupunki (ja miksei varsin miellyttävä muissakin olosuhteissa), joten video on mukavaa katsottavaa, vaikka räppisuoni ei varsinaisesti sykkisikään.

Kappaleen biitistä vastaa A7 ja kertosäkeessä laulaa Totti. Yhtye kertoo biisistä Facebookissa näin: ”Aihe on ns. kroonisesti akuutti – kaiho iskee tasaisin väliajoin, eikä sille välttämättä edes löydy kohdetta. Kaiho saattaa vetää mielen hiljaseks, muttei se oo meidän kelassa sinänsä negatiivinen asia. Saa tsekata streamina tai karaokevideona, ja palaute kiinnostaa!”

Ritarikunnan Chyde kertoo samaisen Facebook-postauksen kylkiäisenä julkaistulla videolla kappaleesta lisää, joten mikäli meno maittaa, niin voit tsekata mainitun postauksen uuden musiikkivideon alta.


Lisää luettavaa