Opettaja näytti oppilailleen musiikkivideon, jossa kiroiltiin – erotettiin määräaikaisesti

Kiroilu, se se on paha asia.

21.07.2016

Opettaja Vancouverissa Kanadassa näytti oppilailleen The Lonely Island -nimisen huumorikokoonpanon musikkivideon kymppiluokkalaisille oppilailleen. Kanadassa kymppiluokkalaiset ovat 15-16-vuotiaita.

Opettaja Cory Ray Stevens näytti tunnillaan The Lonely Islandin I’m on a Boat -videon esitelläkseen oppilailleen satiirin käsitettä. I’m on a Boat tekee sanoituksissaan pilaa hip hopin ja rapin kliseistä kirosanojen saattelemana.

Jollekin oppilaalle tämä oli liikaa, ja hän vasikoikin opettajansa paikalliselle opettajien kattojärjestölle. Cory Ray Stevens passitettiin viiden päivän palkattomalle pakkovapaalle. Lisäksi hänet määrättiin kurssille, joilla opetetaan, mitä oppilaille saa ja ei saa näyttää.

Ennen videon näyttämistä opettaja painotti oppilailleen, miten video sisältää kirosanoja. Hän myös painotti, että herkempien oppilaiden kannattaa poistua luokasta videon ajaksi. Tämä ei kuitenkaan auttanut asiaa, ja ilmeisesti herkkämielinen oppilas oli istunut läpi kolme minuuttia kestävän videon hermorauniona.

Lisää luettavaa