Oudoissa sopimusriidoissa rämpinyt räppäri taas julkaisurintamalla

Pukukoodi? Viulu.

Youtube

Lil Uzi Vert oli riidoissa Generation Now -levy-yhtiön kanssa. Ilmeisesti riidat saivat alkuunsa siitä, että Lil Uzi Vertin edellinen albumi LUV 2 julkaistiin liian hitaasti. Lil Uzi Vert julkaisi aikoinaan sinkkubiisinsä itse omalla Soundcloud-tilillään, koska hänen kannettavansa oli varastettu ja biisit olisivat saattaneet joka tapauksessa päätyä yleiseen levitykseen.

Levy-yhtiön hidastelu ja siitä riitely on johtanut siihen, että Lil Uzi Vertin uutta musiikkia ei ole julkaistu New Patek -kappaletta lukuunottamatta. Yhdessä vaiheessa Lil Uzi Vert kertoi lopettavansa musiikin tekemisen ja kertoi poistaneen kaiken materiaalinsa.

Hiljattain Lil Uzi Vert julkaisi omaehtoisesti hieman erikoisen Free Uzikappaleen. Biisillä hänen äänensä oli editoitu niin, ettei sitä tunnistaisi täysin samaksi. Moni katsoi kikkailun johtuvan siitä, ettei levy-yhtiö voisi poistaa netistä.

Jay-Z astui kuvioihin ja päätti auttaa Lil Uzi Vertia. Atlanticille Generation Nown lisäksi levyttänyt Lil Uzi Vert vaihtoi tiimiä ja on nyt Roc Nationin kirjoilla.

Sopimussotkut ovat selvinneet ja Lil Uzi Vert julkaisi hiljattain kaksi uutta kappaletta, joista ykkössingle That’s A Rack sai myös musiikkivideon. Sen voit katsoa alta.