Oulun festarimaailmassa myllerryksiä – Kärpät otti haltuunsa Qstockin

Kärpät astui festarimaailmaan aivan kärppänä. Mitäköhän mieltä maalivahti Kari Lehtonen on myynnistä?

26.01.2017

Jääkiekkojoukkue Oulun Kärpät on hankkinut omistukseensa 73 prosenttia Qstock Oy:stä. Loput 27 prosenttia omistavat festivaalijohtaja Mikko Forstén sekä kehityspäällikkö Pekka Aarikallio.

Qstock Oy järjestää Oulussa järjetettävää Qstock-festivaalia. Tänä vuonna Qstocka juhlitaan 28.-29. heinäkuuta muun muassa Marilyn Mansonin ja Profeettojen voimin.

”Kun yritys on kasvanut näin isoksi, sen pyörittäminen on vienyt meiltä paljon aikaa ja energiaa. Se on ollut pois kaikesta siitä, mihin meidän olisi oikeasti pitänyt pystyä keskittymään. Koemme, että Kärpät voi auttaa meitä monella tapaa, jotta saamme keskittyä festivaalitapahtuman tuottamiseen ja kehittämiseen”, Forstén ja Aarikallio toteavat Kärppien sivuilla.

Forstén ja Aarikallio kertovat, että Oulun Kärpät Oy tuntui luonnolliselta vaihtoehdolta uusia yhteistyökumppaneita pohtiessa.

”Nykyään yhteistyökumppaneiden merkitys festivaaleille on valtava. Kärpät oli yhdessä oman verkostonsa kanssa esillä olleista vaihtoehdoista ylivoimaisesti paras kumppani Qstockille ja koemme sen aidosti olevan eduksi festivaalille. Tapahtuma ja sen henki tulevat säilymään samanlaisena. Kaikki mahdolliset yleisölle näkyvät muutokset ovat varmasti pelkästään positiivisia.”

Qstock Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa Kärppien yhteyspäällikkönäkin toimiva Jouni Loponen.

Lisää luettavaa