Pää sekaisin ja palasina – Kalifornia-Keke ja Sonny tarjoilevat mehevän yhteiskappaleen

Hommahan niin sanotusti toimii.

Kalle Keskinen

Jos Kalifornia-Kekeä voisi pitää jo jonkinlaisena uranuurtajana, niin Sonny on paljon tuoreempi tapaus, mitä nyt kollegansa tavoin on ehtinyt saamaan kädenjälkensä useisiin kappaleisiin. Niin omiin kuin muiden artistien tuotoksiin.

Nyt nämä kaksi monipuolista tekijää ovat lyöneet viisaat päänsä vähän kirjaimellisestikin yhteen ja lopputuloksena on kappale nimeltä Palasina. Duo on sen verran toimiva, että tässä voisi jo toivoa lisää yhteistuotoksia.

Kappaleella edetään nokkelin sanankääntein, ensi kuulemalta lausahdus ”tsiigaa mitä sä oot duunannut mun päälle” voinee nimittäin hämmentää. Tähän päälle kun lisätään kutkuttelevan nytkyttelevä biitti, niin kappale on täysin omanlaisensa tapaus. Kaksikon lisäksi biisin parissa on ahertanut Kalle Karjalainen ja Pirkka Räisänen.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, että mitä tuleman pitää. Kuullaanko kaksikolta materiaalia lisää tai onko Kalifornia-Keke julkaisemassa piakkoin uutta levyä? Tsekkaa ennen näitä tietoja alta, mitä Sonny ja Kalifornia-Keke ovat duunaamassa sun päälle.