Panemaan Kallioon, jos Gasellien olut kiinnostaa

Coolhead teki yhtyeelle nimikko-oluen.

11.02.2021

Gasellit on julkaisemassa uutta Zen-albumiaan huomenna, ja se näkyy: Antti Holman roolia levyllä avaava musavideo ilmestyi eilen, Musa-Jusa laittoi yhtyeensä julkaisut pareemmusjärjestykseen, ja nyt meillä on K-18-tyyppisiä uutisia.

Ei, Hätä-Miikka ei ole perustanut Onlyfans-tiliä.

Gasellit on lyönyt sarvensa yhteen tuusulalaisen Coolhead-pienpanimon kanssa. Etenkin soureistaan tunnettu ja tunnustustakin saanut panimo on tehnyt Zen out of Ten -hapanoluen, joka lanseerataan levyn julkaisupäivänä eli huomenna Kallion Panema-ravintolassa.

”Ollaan bändin kesken innostuttu viime vuosina maistelemaan marketti-lagereiden lisäksi erikoisempiakin oluita. Kotimaisista panimotuotteista meidän makuaisteja on kutitelleet etenkin Coolheadin sour-oluet. Niinpä oltiin innoissaan mahdollisuudesta päästä mukaan suunnittelemaan olutta, joka muodostaisi osuvan makuparin uuden Zen-albumimme kanssa. Lopputuloksesta tuli täydellisen erikoista!”, yhtye kommentoi.

Coolheadin tuotekehityksestä vastaava Pietari Kruus kertoo:

”Zen out of Ten Candy Sourin ajatuksena ei ollut pelkästään ravistuttaa käsitystä siitä mitä olut voi olla, vaan siitä mitä moderni hapanolut voi hauskimmillaan olla. Yhdessä Gasellien kanssa suunniteltiin hapanolut, joka on kuin kirpeää hedelmäsalmiakkikarkkia juotavassa muodossa! Ensimmäistä kertaa ikinä käytimme oluessa aitoa salmiakkia, joka yhdessä raakalakritsin ja hedelmien kanssa räjäyttää pankin ja vie juojansa makumatkalle irtokarkkihyllyjen uumeniin.”

Kalliota kauempana asuvat löytävät kyseistä olutta huomisesta alkaen Coolheadin panimomyymälästä Tuusulasta ja ensi viikolla Keskon päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Lisää luettavaa