Paris Hilton skippasi dj-keikan Joe Bidenille ja valitsi Britney Spearsin häät

Häissä riitti vilskettä, sillä muun muassa Spearsin ex-mies saapui kuokkavieraana paikalle.

13.06.2022

Viime viikolla vietettiin Britney Spearsin häitä: Spears ja näyttelijä Sam Asghari menivät naimisiin torstaina 9.6. Seremoniaa vietettiin pariskunnan kodissa Kaliforniassa. Vieraslistalle kuuluivat muun muassa Madonna, Drew Barrymore ja Paris Hilton, joka kertoi seuraavana päivänä ilmestyneessä podcastissaan kiperästä valinnasta, jonka edessä oli häiden suhteen ollut.

”Minua oltiin itse asiassa pyydetty toimimaan dj:nä illallisella, joka pidettiin presidentille ja kaikille muille ympäri maailman saapuville presidenteille, mutta tämä oli minulle tärkeämpää”, Hilton paljasti podcastissaan, viitaten Britney Spearsin häihin.

Joe Biden sai siis tällä kertaa jäädä toiseksi hääjuhlille, joista ei otsikoihin nousseita käänteitä puuttunut. Britney Spearsin ex-mies Jason Alexander nimittäin tunkeutui alueelle kutsumatta, minkä vuoksi häät piti keskeyttää ja virkavalta kutsua paikalle.

Paris Hilton kuitenkin puhui tilaisuudesta lämpimään sävyyn podcastissaan, sanoen seuraavaa: ”En aio mennä yksityiskohtiin, sillä kyseessä oli prinsessa-morsiamen ilta, ja se tarina on hänen kerrottavansa. Mutta sen voin sanoa, että olen uskomattoman onnellinen hänen puolestaan.”

Lisää luettavaa