Pasilaan muuttanut klubimusiikkifestivaali julkisti huippunimiä vilisevän ohjelmistonsa

Visio-festivaalin kuraattorit ovat hommansa hoitaneet.

17.05.2022

Visio-festivaali järjestetään 15.–16. heinäkuuta Pasilan veturitalleilla Helsingissä. Tapahtuman kuraattorit julkistettiin hiljattain, ja nyt on aika esitellä heidän kokoama esiintyjäkatras, joka vilisee mielenkiintoisia nimiä sekä kotimaisen että ulkomaisen klubimusiikin saralta.

Viikonlopun aikana lavalle nousee nykyteknon uraauurtavia tekijöitä kuten Steve Rachmadin synkemmän musiikin alias Sterac, hollantilainen Talismann, venezuelalainen Hyperaktivist, espanjalaistaustainen Jasss, ghanalais-brooklynläinen Akua, Barbora, DJ Rubio ja Vaisanen.

Monipuolisesta kevyemmän musiikin tarjonnasta taas vastaavat muiden muassa esiintyjät kuten Panorama Barin residentit Radio Slave ja Virginia, house-musiikin ranskalaispioneeri Brawther, DJ Dustin ja Molly, Sunya, Susanna Nuutinen, Heidi Emilia ja Victoria Kosonen.

Festareilta löytyy myös bassomusiikin ja brittisoundin edustajia kuten junglistilegenda LTJ Bukem joka tuo mukanaan Ruthless MC:n pitämään energian katossa perjantaiyönä, ja Exploited Body, Susanna Raiend, Sharkki ja Styrkka Myygalo.

Festarin kuraattorit Trevor Deep Jr., Cool DJ Pinball, Katerina ja Roberto Rodriguez esiintyvät myös itse festivaalilla. Rodriguez soittaa maratonsetin, joka kestää lauantaina tapahtuman alusta loppuun.

Visiossa on yksi ulkolava ja kolme sisälavaa. Ohjelmisto on suunniteltu niin, että perjantaina päälavalta löytyy teknoa ja lauantaina housea. Lavat ovat kaikki samaa suuruusluokkaa, mutta veturitallien puitteet mahdollistavat erilaiset tilaratkaisut joka lavalle. Lisätietoja esiintyjistä ja tapahtuman lipuista Vision kotisivuilta.

Visio 2022:
Akua, Barbora, Brawther, Cool DJ Pinball, DJ Dustin, DJ Rubio, Exploited Body, Heidi Emilia, Hyperaktivist, Jasss, Katerina, LTJ Bukem, Molly, Radio Slave, Roberto Rodriguez, Sharkki, Sterac, Styrkka Myygalo, Sunya, Susanna Nuutinen, Susanna Raiend, Talismann, Trevor Deep Jr., Vaisanen, Victoria Kosonen, Virginia

Lisää luettavaa