Paskanjauhantaa, grillausta ja skeittausta – Edu Kehäkettusen uusi ohjelma alkaa tänään

Edun minillä -sarjan ensimmäinen jakso ilmestyy tänään.

05.06.2019

Edun minillä -sarjan ensimmäinen jakso esitetään Helsingin Merikerholla tänään 5.6. kello 19. Se tulee katsottavaksi myös Youtubeen, kuten loputkin yhdeksän jaksoa. Tiiserivideo on katsottavissa yllä. Alla puolestaan on ohjelman isännän Edu Kehäkettusen kommentit sarjaan liittyen.

Mistä idea sai alkunsa ja millaiseksi se lopulta jalostui?

“Jo viime kesänä mietin, että kun nyt on kerta iso takapiha, niin pitäisköhän rakentaa miniramppi. Pari kuukautta sitten istuin yksin bissellä ja kelasin kesää. Sitten se tuli mieleen: Edun minillä -ohjelmasarja. Kesäduunipaikka vain muutaman metrin päässä olohuoneesta. Siltä seisomalta laitoin viestiä ystävälleni Reilisepolle Rs Parksista, joka lupasi tulla hoitamaan homman.”

Kenelle Edun minillä on suunnattu?

“Kyseinen lifestyle-ohjelma on suunnattu skeittauksesta kiinnostuneille, mutta toki paskanjauhannan katseleminen ja kuunteleminen saattaa kiinnostaa myös muitakin, sillä emme keskustele pelkästään skeittauksesta, vaan paljon muustakin.”

Keitä sarjassa nähdään vieraina?

“Sarjassa nähdään skeittaajia, entisiä ja totta kai nykyisiä huippuskedeejiä, joita Suomessa on paljonkin. Vieraaksi tulossa mm. olympiajoukkueen joukkueenjohtaja Samuli ’Hessu’ Heino ja skeittimummoksi tituleerattu Lena Salmi. Entinen Plan B -pro-skedeejä Pat Duffy lupautunut myös tulemaan kylään. Kattaus elää vielä ja kaikkea ei pidä kertoakaan ennakkoon.”

Minkälaisia tarinoita on luvassa?

“Davo-Ukin Skeittisalaisuudet tulee olemaan ehdoton klassikko-osuus, josta puhutaan vielä pitkään. Kovaa namedroppausta luvassa vanhalta skedeamatööriltä, jollainen Davo oli 90-luvun alussa.”

Lisää luettavaa