Pedro Almodovarin uusimman leffan juliste poistettiin Instagramista – siinä näkyy tämä nänni

Nänni palasi nettiin.

12.08.2021

Espanjalaisen elokuvaohjaajan Pedro Almodovarin elokuva Madres Paralelas tulee elokuvateattereihin marraskuussa.

Elokuvan juliste poistettiin tällä viikolla Instagramista. Syynä oli siinä nähtävä kuva. Javier Jaénin suunnittelemassa julisteessa nähdään nimittäin lähikuvassa maitoa erittävä nänni.

Juliste laitettiin markkinointitarkoituksessa Instagramiin maanantaina, mutta se poistettiin nopeasti sen rikottua Instagramin sääntöjä alastomuuden suhteen.

Juliste palautettiin kuitenkin myöhemmin takaisin näytille. Tavoistaan poiketen Instagram antoi myös virallisen lausunnon julisteen poistamiseen liittyen.

Instagram kertoi uutistoimisto AP:lle, että vaikka heillä onkin tiukka linja alastomuuden suhteen, niin tietyissä etenkin taiteellisissa kuvissa ja tapauksissa he katsovat alastomuutta läpi sormien.

Instagramin puolelta myös pahoiteltiin julisteen poistamisen aiheuttanutta harmia.

Julisteen suunnittelija Javier Jaén kertoi, että elokuvan ohjaaja Pedro Almodovar hyväksyi hänen tekemänsä julisteen käytön markkinointitarkoituksissa vaikka osasikin arvata, että nännikuva saattaa poistua sosiaalisen median kanavilta sen rohkeuden takia.

”Se (nänni) on luultavasti ensimmäinen asia, jonka näin heti synnyttyäni”, Jaén kertoi. ”Instagramin mielestä tuollaisen kuvaston näyttäminen on vaarallista ja pornografiaa. Näin sanomalla he kuitenkin antavat ymmärtää, että ihmisten pitäisi pelätä ja hävetä omaa vartaloaan.”

Julisteen näet alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön rossydpalma (@rossydpalma) jakama julkaisu

Lisää luettavaa