Pehmoaino on Suomen virallisen albumilistan ja singlelistan ykkönen

Nuoret naiset dominoivat albumilistan kärkeä!

25.04.2022

Pehmoaino on Suomen virallisen albumilistan ja singlelistan ykkönen. Kaukana kotoa -ep oli pari viikkoa albumilistan kakkosena, mutta nousee nyt ensimmäistä kertaa ensimmäiselle sijalle. Singlelistan puolella Haluun takas mun perhoset on pitänyt kärkeä jo kolme viikkoa. Pehmoainosta kiinnostuneita voisimme ohjailla tämän haastattelun ja tämän podcastin pariin.

Viime viikolla albumilistan ykkösenä ollut J. Karjalaisen Soulavaris tipahtaa viidennelle sijalle. Muusta topfemmasta voimme päätellä, että nuorten naisten tekemä pop kiinnostaa! Pehmoainon jälkeen kakkosena on Nelli Matulan Kiltti tyttö, kolmosena Behmin listajyrä Draaman kaari viehättää ja nelosena huipputulokas Viivin Parisuhdehautausmaa.

Toinen johtopäätös on, että drill alkaa löytää yleisönsä myös Suomessa. Blacflacon omakustannejulkaisu G Baby nousee 15:ltä sijalta aina sijalle 6 asti.

Viikon ainoa uutuus on Swedish House Mafian Paradise Again (28. sija). Sinkkulistan puolella uutuusbiisejä on kaksi: Robinin Ohikiitävää (14.) ja Mouhouksen Pahemmaks (15.).

Lisää luettavaa