Perinteinen tapa saada ilmainen lippu festivaaleille on talkoolaisuus – haku auki Suomen suurimmille festareille, pidä kiirettä!

Talkoohaku auki.

Festareilla on töissä valtavat määrät henkilökuntaa. Eräs perinteinen tapa päästä haistelemaan festivaalitunnelmaa on talkoolaisuus.

Ruisrockin talkoolaishaku on auennut tänään. Hakijalla pitää olla 18 vuotta ikää, mutta muuten ei Ruisrockin sivuilla sen kummemmin hakuehtoja anneta.

”Arvojamme ovat yhdenvertaisuus, vastuullisuus ja luovuus. Ruisrockiin kaikki ovat tervetulleita omana itsenään, ja toivommekin talkoohakemuksia ihmisiltä monenlaisin taustoin”, Ruisrockin sivuilla kerrotaan.

Ruisrock-talkoolainen tekee töitä noin 15 tuntia kahden vuoron aikana kahtena eri päivänä. Palkkioksi talkoolainen saa itselleen kolmen päivän festivaalilipun, majoituksen, lämpimän ruuan sekä juotavaa (ei tietenkään alkoholillista, sillä eihän kukaan humalassa töitä tee). Viikonlopun päätteeksi järjestetään kaikille talkoolaisille suunnatut talkoobileet Turun keskustassa.

Hommia voi tehdä niin narikassa, anniskelu- ja ruoka-alueilla, järjestyksenvalvojana, siivous- ja kierrätyspuolella ja vaikka missä.

Katso lisätietoa Ruisrockin sivuilta täältä!

 

Lisää luettavaa