Pikkulapsi teki oman version hittibiisistä vauhdittakseen keksibisneksiään – alkuperäisestä versiosta vastaava muusikko päätti ostaa 113 laatikkoa

Nämä ovat niitä iloisia uutisia.

04.03.2018

Multivirtuoosi Donald Glover, joka tunnetaan myös nimellä Childish Gambino, julkaisi vuonna 2016 ”Awaken, My Love!” -levyn ja etenkin levyltä löytyvä Redbone-kappale nousi jättimäiseksi hitiksi.

Koko levy oli siinä mielessä mielenkiintoinen, että se oli näyttelijä-koomikko-räppärin muutos näyttelijä-koomikko-räppäri-laulaja -muodostelmaan. Nykyäähän Glover tunnetaan näyttelijä-koomikko-räppäri-laulaja-ohjaaja-tuottajana, joten titteliä riittää. Atlanta-sarjaa tähdittävä, ohjaava ja tuottava Glover vieraili Stephen Colbertin talkshow’ssa puhumassa edellä mainitusta sarjasta.

Jutustelun lomassa studioon paukkasi Charity Joy, joka keksi isänsä Mon kanssa tavan vauhdittaa keksibisneksiä. Charity teki oman version juuri edellä mainitusta Redbone-kappaleesta ja biisi ampaisi heti viraalisuosioon.

Tämä ei ole jäänyt Colbertilta, eikä varmasti Gloveriltakaan huomaamatta ja Charity pääsi vierailemaan talkshow’hun. Glover väläytti herrasmiehen elkeitään ja osti vaatimattomasti 113 keksilaatikkoa. Charitylla on nyt siis ihan kivasti pätäkkää partiotouhuja varten.

Katso kaikki asiaan olennaisesti liittyvät videot alta ja lue lisää Gloverista jutun alta. Donald Glover palkittiin Redbone-kappaleesta parhaimman perinteisen rnb-esityksen Grammylla.Lisää luettavaa