Pikkutuhmista seksilauluistaan tunnettu Frederik kertoi, ettei ole laulanut seksilauluja ja räp on paskaa – joutuu lauantaina vastuuseen sanoistaan

Reetu vs. KBK, osa yksi!

02.09.2016

Facebookin ihmemaassa on tämän viikon ajan pyörinyt parin viikon takainen Kouvolan Sanomien artikkeli, jossa junttidiscon kuningas Frederik kertoo hip hopin olevan epämusiikkia.

Artikkelissa 71-vuotias Reetu kertoo, miten jossakin vaiheessa joku räppäri suorittaa anaaliyhdynnän lavalla, kymmenen vuoden päästä räppiä ei kuuntele kukaan, nuoriso on muutenkin pilalla ja vain Yö, Paula Koivuniemi, Popeda, Tuure Kilpeläinen ja hänen oma bändinsä ovat aitoja orkestereja, muut soittavat taustanauhojen kanssa ja dinosarukset.

Reetu kertoi haastattelussa, miten on äänittänyt yli 500 kappaletta, mutta ei ole koskaan julkaissut panolauluja. Tämä siis miehen suusta, joka on takonut Markkinarakoa keikoillaan tuhansia kertoja, laulanut Sultan-kondomeista kertovan kappaleen Sultan Supermies ja joka on tunnettu seksuaalissävytteisestä imagostaan ja pikkutuhmista ralleista.

Frederikin haastattelu on otettu hyväntahtoisesti vastaan, ja nyt Reetu pääsee kertomaan mielipiteitään myös nuorisomusiikin ystäville: Frederik on vieraana Bassoradion Kultabassokerhossa lauantaina kello 16.00-16.30. Kultabassokerho on Bassoradion suosituin erikoisohjelma ja keskittyy nimenomaan suomiräppiin, joten mielenkiinnolla odotellaan, grillataanko Reetua oikein kunnolla vai mitä siellä studiossa tapahtuu.

Kultabassokerhon Facebook-sivuille pääset tästä.

”IT’S ON, MOTHERFUCKERS! HIIIIIIJA!”

reetu

Lisää luettavaa