Pink Floyd -legenda Roger Waters julkaisee sooloalbumin 25 vuoden tauon jälkeen – ensisingle kuultavissa

23.04.2017

Pink Floyd -legenda Roger Waters on julkaisemassa sooloalbumin 25 vuoden tauon jälkeen. Basisti-laulaja -lauluntekijä on viime vuosina keikkaillut, tehnyt Pink Floyd -tribuutteja ja yhden oopperan, mutta nyt aika on kypsä soololevylle. Tulevan Is This the Life We Really Wanted? -albumi julkaistaan kesäkuun 2. päivä. Edellinen sooloalbumi Amused to Death julkaistiin vuonna 1992.

Kuten albuminimestä voimme päätellä, on Watersilla kriittistä sanottavaa nykymaailmasta. Lehdistötiedote kertoi tulevan albumin olevan ”vankkumatonta kritiikkiä näitä epävakaita aikoja kohtaan”. Myös Donald Trump saa odotetusti osansa.

Sota, korruptio, kapitalismi ovat teemoja myös perjantaina 21. huhtikuuta julkaistulla ensisinglellä Smell the Roses. 1970-luvun Pink Floyd -soundeja haikaileva, tummanpuhuva single on kuunneltavissa alta.

73-vuotias Waters on varmasti pohtinut uransa musiikkiperintöä, ja kuten iäkkäämmillä mestareilla on tapana, viimeiset albumiteemat katsovat usein taaksepäin. Nähtäväksi jää, kuinka paljon Waters pyrkii sulkemaan ympyröitä tulevalla albumillaan.

Albumin 12 kappaleen lista on katsottavissa alta.

1. When We Were Young
2. Déjà Vu
3. The Last Refugee
4. Picture That
5. Broken Bones
6. Is This the Life We Really Want?
7. Bird in a Gale
8. The Most Beautiful Girl
9. Smell the Roses
10. Wait for Her
11. Oceans Apart
12. Part of Me Died

Levyä odotellessa voi kerrata Watersin edellisen sooloalbumin Amused to Death alta.

Watersin uudesta albumista ja singlestä uutisoi Rolling Stone.

Lisää luettavaa