Suomiräppäreillä riitaa keskenään, kakka lentää tuulettimeen oikein kunnolla: ”Tyttöystäväsi on strippari ja kannabiksesi huonolaatuista”

Kube vs. Mikael Gabriel, osa yksi. Ja samalla kaksi.

08.03.2016

No niin, saatiinhan se kotimaisen hip hopin biiffijuhla käyntiin myös vuonna 2016!

Mistäkö on kyse? Mainion Purppura-albuminsa viime vuoden lopulla julkaissut Kube läväytti eilen illalla Facebookin kautta viestiä Mikael Gabrielille. Viestissään Kube päivitteli Mikael Gabrielin toimintaa, sillä hänen mukaansa MG on julkaisemassa uutta singleä, ja aukoo julkisuuden takia päätään muita hip hop -artisteja kohtaan saadakseen biisilleen näkyvyyttä.

Kube laittoi Soundcloud-sivuilleen kappaleen, joka on vanhan koulukunnan nokittelua ”IT’S ON, MOTHERFUCKER” -tyylillä. Biisissään Kube kertoo, miten MG:n musiikki sopisi paremmin lasten syntymäpäiville kuin tiukalle hoppiklubille. Myös MG:n savukkeissaan käyttämä höpöheinä on Kuben mukaan vähemmän priimaa tavaraa.

Vastapalloa ei tarvinnut kovinkaan kauaa odottaa, Muutamia tunteja biiffibiisin jälkeen Mikael Gabriel lävytti linjoille oman vastineensa Kubelle, ja kertoi oman mielipiteensä esimerkiksi Kuben tyttöystävästä: MG:n mukaan kun Kuben räppärityttöystävä Mari Johanna ”strippaa Instagramissa”. MG myös ivailee puolestaan Kubelle siitä, ettei tämän laiton poltettava ole tasoltaan kovinkaan korkeatasoista. Vähemmästäkin luonnollisesti hermostuu. Tämän ivahetken päälle Mikael Gabriel vielä väittää, että Kube olisi tyttöystävänsä tossun alla! LOL.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun MG kilpailee sanan säilällään muiden räppäreiden kanssa. Viime vuonna Mikael Gabriel aukoi päätään Mäkin suuntaan. Vuosi ennen tätä Mikael Gabriel kertoi puolestaan kaikkien suomiräppäreiden olevan kuraa lukuun ottamatta JVG:tä, Cheekiä ja Tippa-T:tä.

No, ivailu aihepiireistä sikseen: molempien biiffibiisit ovat mainiota tavaraa, ja sanailukin on toimivaa. Näitä lisää! Ja sitähän lienee tulossa, sillä kiviä on vielä varmasti kääntämättä.

Kultaseni, tuotko lisää popcornia, tämä homma jatkuu toivottavasti vielä pitkään!

Lisää luettavaa