Pitkästä aikaa kunnon kotimainen räppibiiffi: Lukas Leon julkaisi dissiträkin, joka keskittyy vain ja ainoastaan Gettomasaan

Tämähän muuttuu mielenkiintoiseksi.

03.12.2020

Suomen räppiestradille on saatu pitkästä aikaa kunnon vanhan koulukunnon biiffi.

Kaikki sai alkunsa Lukas Leonin biisistä huhtikuussa. Bätlessään MC Kajoa vastaan Lukas Leon mainitsi Gettomasan nimen, kuten kerroimme tuolloin täällä:

”Lukas Leonin versestä korvaan pomppaa muutama Gettomasan suuntaan ammuttu laukaus. Ainakin pari riviä on tulkittavissa viittaavan Chosen Onen suuntaan, mutta viimeistään nimen maininta saa sopan kiehumaan.”

Viime viikolla Gettomasa julkaisi kappaleen Veli mä vannon. Siinä hän otti parissa lainissa kohteekseen Lukas Leonin. Tuomas Aflecht avasi kappaletta Rumban sivuilla näin:

”Kappaleella kunniansa kuulee suutaan soittanut räppäri, joka ”pudotti” Gettomasan nimen, mutta perääntyi kun sai yhteydenoton. Myöskään tätä kohdetta ei suoriltaan mainita, mutta erityisen pitkää jonoa niistä ei muodostu, jotka ovat viime aikoina Gettomasan uskaltaneet nimeltä mainita.”

Biisissä Gettomasa kertoo seuraavaa:

”Pikkupoika halus pudottaa mun nimen / Tiätsä mitä sä nyt menit tekee? Samaa aikaa dm:s selittelee / Ai tälleeks nykyää tää peli menee? / Jäbä revittelee, et sä oot kovin mc / Opi ensin, mee junnu kouluu / Ku mä näin sut ja halusin bätlää, hyvä ettet kussu housuu”

Nyt Lukas Leon jatkaa sanailua, ja julkaisi kokonaisen dissibiisin Gettomasan niskaan.

Gekkomasa-nimisen kappaleen ja sen videon näet alta. Videolla nähdään kovin tutun oloista kuvastoa… joka on lainausta suoraan Gettomasan videoista. Osansa saavat esimerkiksi Gettomasan uusimman levyn tyylisuuntaus, huhuillut tyttöystävät ja Gettomasan suhde isäänsä. Myös sovinismi mainitaan.

Ihan mistään leikistä ei ole kyse, sillä sen verran henkilökohtaisista ja kipeistä asioista Lukas Leon Gettomasan niskaan lauseita heittää.

”Eks sä häpee? / Masa niin paha stalker joutu saarelle karkuu sen eksä lähtee / Nyt itket sen perää jälleen / Vaik ite oot pettäjä yeah, Vedä käteen… Halvennat naisii sovinistina / niinku faijas teki – isäsi poika.”

Odotellaan seuraavaa lyrikaalista jabia leukaperiin jommasta kummasta suunnasta.

 

 

Lisää luettavaa