Plutonium 74 juhlistaa 20 vuotta sitten julkaistua debyyttialbumiaan kiertueella

Plutonium 74 kiertää Suomea loka-marraskuussa.

30.08.2023

Vuonna 1998 perustettu Plutonium 74 lähtee debyyttialbuminsa Pasilasta Kallioon 20-vuotisjuhlien kunniaksi syyskiertueelle, jonka aikana yhtye nähdään usealla eri paikkakunnalla.

Aiemmin julkistetun, jo loppuunmyydyn Helsingin Tavastia-klubin lisäksi yhtye nähdään loka-marraskuussa Espoossa, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa. Suuren kysynnän ansiosta Plutonium 74 tekee myös Tavastialla lisäkeikan torstaina 16. marraskuuta. Kaikissa illoissa kuullaan vuonna 2003 ilmestynyt Pasilasta Kallioon -albumi kokonaisuudessaan ja paljon muutakin materiaalia yhtyeen uran varrelta. Konserttien ennakkoliput tulevat myyntiin keikkapaikkojen lipunmyyntikanavissa torstaina 31. elokuuta kello 09.

”Kun esikoisalbumimme ”Pasilasta Kallioon” ilmestyi kaksikymmentä vuotta sitten, sen innostunut vastaanotto yllätti meidät täysin. Tuntuu luontevalta luoda juhlavuoden ympärille nostalginen aikamatka kaikille kuulijoillemme, myös itsellemme. Aiemmin julkaistu Tavastian juhlakeikka meni sen verran nopeasti loppuunmyydyksi, että lisäkeikan ohella halusimme saattaa juhlashown nähtäväksi myös muualle Suomeen”, rumpali Ville Pystynen kertoo ja jatkaa:

”Laulajaamme Ylermiä lainaten, luvassa on riehakas reissu bölestä galtseille, Riks Raks ja Pox! Kiertueen jälkeen tulemme vetämään jonkin aikaa happea, joten nyt jos koskaan kannattaa saapua paikalle.”

Pasilasta Kallioon 20v -kiertue näyttää kokonaisuudessaan seuraavalta:

28.10. Espoo, Kannusali
03.11. Tampere, Olympia
04.11. Turku, Teatro
10.11. Jyväskylä, Lutakko
11.11. Oulu, 45 Special
16.11. Helsinki, Tavastia
17.11. Helsinki, Tavastia (loppuunmyyty)

Lisää luettavaa