Pohditko, mitä tehdä uudenvuodenaattona? Suomi täyttää ensi vuonna 100 vuotta – sen kunniaksi pidetään bileet

Suomi pian 100 vuotta – BILEET!

13.12.2016

Suomi 100 -bileitä vietetään hilpeissä tunnelmissa eri puolilla maata jo uudenvuodenaatosta lähtien.

Avajaisten päätapahtumaa vietetään tasavallan sydämessä Helsingin Töölönlahdella ja Kansalaistorilla, missä lavalle astuu oikein mainio kasa eturivin artisteja ja yhtyeitä.

Suomi 100 -avajaisten päälava sijaitsee Kansalaistorilla, mutta koko Töölönlahden alue ja sen toimijat tarjoavat uudenvuodenaattona ohjelmaa koko perheelle. Finlandia-talon ja Oopperan puoliväliin nouseva Puistolava on yksi Suomi 100 -avajaisten kolmesta lavasta. Puistolavalla esiintyvät Astrid Swan, Töölön Ketterä, DJ Kridlokk, Kingfish, Random Life Dancers fest Sir. NaharY& AK, Seksikäs-Suklaa & Dosdela & VG+, Cina Polada sekä The Holy.

Töölönlahden puistolavalla ohjelma alkaa klo 18 ja ohjelma jatkuu klo 21 saakka, Kansalaistorin päälavalla ohjelma alkaa klo 21. Myös Oopperalla on lava, jossa perheen pienimpiä viihdyttää päivällä Pikku Kakkonen ja klo 18 alkaen We Love Helsinki DJ:t. Valotaideteoksilla väritetyllä Töölönlahdella nähdään tänä vuonna myös Helsingin virallinen ilotulitus. Suomi 100 -avajaisjuhlien ulkotilaisuudet ovat luonnollisesti maksuttomia.

Puistolavan tapahtumasivuille Facebookissa pääset tästä.

Kansalaistorin tapahtumasivulle pääset puolestasi tästä.

Lisää luettavaa