Pohjoiskalotin suurin marginaalisemman möykkämusiikin festivaali Hässäkkä-päivät julkisti esiintyjälistansa – mukana legendoja Yhdysvaltoja ja Japania myöten

03.04.2017

Pohjoisen Fennoskandian suurin ja kaunein punkin, hardcoren ja marginaalisemman möykkämusiikin festivaali Hässäkkä-päivät järjestetään Oulussa 7.-9.7.2017 jo kymmenennettä kertaa.

Festivaalipaikkana toimii jälleen erinomaiseksi keikkapaikaksi todettu Tukikohta, jonne kekkereitä järjestävä Kulttuuriyhdistys Paskakaupunni ry on haalinut jälleen laajan kokoelman kotimaista ja ulkomaista punkia, hardcorea, grindcorea, crossoveria ja rockia kansalaisten ihmeteltäväksi.

Pääesiintyjiksi on jo aiemmin julkistettu legendaariset hardcorebändit Dropdead Yhdysvalloista ja Systematic Death Japanista.

Hässäkkä-päivien 2017 taiteellisesti korkeatasoinen, yhteiskunnallisesti kutkuttava ja armottoman viihdyttävä ohjelmisto näyttää seuraavalta: Acid Runs, Armless Children, Backlash, Blossom Hill, Death Toll 80K, Dogface (SE), Dropdead (US), Forca Macabra, Foreseen, Haapoja, Juggling Jugulars, Junta (DK), Kovaa Rasvaa, Lapin Helvetti, Neverlearn, Paatos, Puhelinseksi, Selfish, Sista Brytet (SE), Systematic Death (JP), Tilanne Päällä, Turhuus, Viimeinen Maailmansota, Ydinperhe, Yhteiskunnan Ystävät?.

Päiväliput ja normaalihintaiset kahden päivän ennakkoliput tulevat myyntiin toukokuun alussa. Huhtikuun loppuun mennessä on mahdollista lunastaa early bird-lippuja huokeampaan hintaan. Tapahtuma on anniskeluteknisistä syistä rajattu vain täysi-ikäisille.

Lisäyksiä varsinaiseen festivaaliohjelmaan sekä avaus- ja lopetusklubien ohjelmat julkistetaan myöhemmin.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa