Popeda areenakiertueelle – konseptissa on kuitenkin koira haudattuna

Marraskuun alussa starttaava kiertue päättyy joulukuussa Tampereen Uros Live -areenalle.

Poko

Yhä useampi artisti ja yhtye aktivoituu keikkailun suhteen koronarajoitusten sen jälleen salliessa, mutta Popeda päätti lyödä hieman tavallista isomman vaihteen silmään ja julistaa itselleen suoraan hulppean areenakiertueen. Marraskuun alussa lähtölaukauksensa saava Voitto kaikesta -areenakonserttikiertue alkaa 5.11. Laukaalta, kulkee läpi muun muassa Tornion, Järvenpään ja Porin, ja päättyy Tampereen Uros Live -areenalle 16.12.

Asiassa on vain yksi mutta, jonka tarkkanäköisimmät huomannevat keikkapaikkoja lähemmin tarkastellessa: areenakiertueen todelliset areenat jäävät oikeastaan hyvin vähiin, ja suurin osa buukatuista keikkapaikoista ovatkin aivan tavallisia baareja ja vastaavia maltillisemman kaliiperin esiintymislavoja.

Eikös toisaalta ole niin, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – kenties saman logiikan mukaisesti tarpeeksi loistokkaasti pohjustettu mielikuva toimii kokemuksen rikastuttajana käytännössäkin. Ihminen voi kuvitella astuvansa vaatimattomasti Vantaan Sokos Hotel -ketjun Tulisuudelmaan tai Ikaalisten Spa -kylpylähotelliin, mutta saakin Popedan mahtipontisen metkun ansiosta unohtumattoman, suuren maailman konserttielämyksen.

Kiertueen päättävä keikka yhtyeen kotiareenalla (joka on ihan oikeastikin areena) Tampereen Uros Livellä tulee joka tapauksessa olemaan näyttävä, sillä yhtye esittää siellä hittikavalkadin yli 40-vuotisen uransa ajalta ja viimeistelee elämyksen visuaalisilla elementeillä ja muilla yllätyksillä. ”On hienoa päästä tuliterän kotiareenan estradille. Erityisen hienoa siitä tekee se, että saamme esiintyä pitkästä aikaa elävälle yleisölle. Popeda on tiukassa iskussa ja odotamme tätä konserttia niin kuin nuoret, villit orivarsat kesää!”, Popedan solisti Pate Mustajärvi tunnelmoi.

Jos haluat lähteä testailemaan millaisiin mittasuhteisiin kiertueen konserttipaikkojen neliömetrit taipuvat, löydät ajankohtaisen keikkalistauksen alta löytyvästä kuvasta. Liput kaikille keikoille löydät täältä.