Porin itseironiset videot ovat nousseet valtavaksi somesensaatioksi – myös Joel Hallikainen innostui

Itseironia on aina hyvä asia!

Porilaisuus on mielentila.

Visit Pori – eli Porin matkailuneuvonta -sivustolle on ilmaantunut tällä viikolla videoita, jotka ovat nousseet nopeasti somehitiksi. Videoilla ”Porisuhdeneuvoja Luukkone” antaa vinkkejä siihen, miten porilaisuutta voi ylläpitää ja millaista on olla aito porilainen.

Luukkosen puheenparren ja asenteen tunnistavat varmasti kaikki, jotka ovat joskus porilaisten kanssa olleet tekemisissä. Tämän huomion teki myös Joel Hallikainen, joka innostui kommentoimaan toisen porisuhdeneuvontavideon alle seuraavaa:

”No nyt! Pitkän kaavan mukaan Porilaisen viihteen ja musiikintekijöiden koulun käyneenä näin Turkulaisena täytyy todeta, että nämä Porisuhdevideot on ainoa asia josta olen Porilaisille kateellinen. Ja totta on että kun kerran ymmärrät Porilaista se ymmärtää sua sen jälkeen ikuisesti. Iso käsi loistavalle mainoskamppikselle ja Porilaisille ystäville tai millai mää se ny sanoisi, EKS TIÄ❤️”

Tsekkaile tähän asti ilmestyneet kolme videota alta. Mikäli viimeisin linkki ei toimi, niin klikkaa tästä, linkin kautta pääset katsomaan kolmannen osan sarjasta suoraan Visit Porin Facebook-sivulta.

Lisää luettavaa