Post Malone korvaa Blockfestin keikan peruuttaneen Travis Scottin – tälläisestä artistista on kyse

Kuka on Post Malone?

Youtube

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla, että Travis Scott peruuttaa useamman Euroopan-kiertueen keikkansa, johon myös Blockfest kuuluu. Kovin kauaa ei Blockeilla ole jääty ihmettelemään, kun korvaajaksi saapuu Post Malone. Vaikka Post Malone ja Travis Scott eivät olekaan täysin samanlaisia artisteja, niin tämän kiinnityksen voinee silti olettaa miellyttävän useampaa osapuolta, jota Scottin peruutus on jäänyt kaivelemaan.

Post Malone on jo vakiinnuttanut itselleen omanlaisen tyylinsä. Mikä varmasti johtuu siitä taustasta, että Malone on harrastanut musiikkia monipuolisesti. Mies onkin onnistunut herättämään myös isompien artistien mielenkiinnon. Mainittakoon yhteistyö esimerkiksi Kanye Westin kanssa.

Mikäli olet kuitenkin hämilläsi, että mikä artisti onkaan kyseessä, niin alla muutama raapaisu Post Malonen tuotannosta. Post Malone esiintyy Tent Stagella 22.00, eli samaan aikaan kuin Travis Scottin alunperin piti esiintyä.

Post Malonen nimi on yhdistelmä hänen oikeasta nimestään (Austin Post) ja koripalloilija Karl Malonesta. Post Malonen musiikissa kuuluukin usein viittauksia koripalloon, kuten voinee White Iverson hitistäkin päätellä.

Too Young kuvastaa Post Malonen tyyliä kenties parhaiten. Tässä kappaleessa yhdistyy niin White Iversonista tuttu aavistuksen rääkyvän sielukas laulu, mutta myös puhuva laulutyyli, jota ei silti laskisi räppäämiseksi. Joka on omiaan erottamaan artistin kollegoistaan ja samalla tekemään Post Malonesta omanlaisensa artistin, jolla ei ole varsinaista suoraa kilpailijaa.

Boy Bandz ei ole julkaistu virallisesti missään digitaalisessa muodossa, mutta onneksi siitä on kuitenkin tehty tämä video. Mikäli tykkäät juuri siitä Post Malonen rosoisemmasta puolesta, niin tämä on sinulle. Malonelle on tyypillistä mehustella toistamalla periaatteessa samaa kaavaa läpi kappaleen. Vaikka biisi ei ole erityisen agressiivinen niin tällä kikalla päästään lähelle sitä. Olettaa sopii, että jos tämä biisi Blockeilla kuullaan niin tulee olemaan energinen esitys.

Go Flex on jo puhdasta poppia. Varmastikin yritys olla uusi White Iverson, mutta ei kuitenkaan noussut suosiossa lähelle sitä. Kertoo kuitenkin siitä ettei Post Malone tule olemaan yhden hitin ihme ja taitoa biisien tekemiseen löytyy.

White Iverson oli viime vuoden suurimpia hittejä ja eiköhän sen syyn varsin hyvin tästä kuule.

Tämä Bob Dylan -cover kertoo sen, että Post Malone kyllä taitaa laulamisen sen autotunen lisäksi. Tuskinpa vastaavaa materiaalia tullaan kuulemaan Malonen levytyksissä, vaikka Go Flexissä toki kaikuja saattaakin kuulla ”kantritaustaan”.

Alla myös pari vierailua.