Provinssi tiedottaa: ensi kesänä nähdään Pendulum Trinity, The Offspring, The Sounds, Kemopetrol ja monta muuta

Yli 20 julkistuksen joukossa myös JVG, Maustetytöt, Sanni, Vesala, Gasellit ja Moon Shot

Provinssi järjestetään Seinäjoella 1.–3. heinäkuuta. Festivaali julkisti juuri yli 20 artistia tulevan kesän äärimmäisen odotettuun kattaukseen.

Elektronisen musiikin suuruus Pendulum saapuu Provinssiin kolmen alkuperäisjäsenensä muodostamassa Pendulum Trinity -kokoonpanossa.

Törnävänsaarella nähdään myös punk-yhtyeet The Offspring ja Anti-Flag, suomalaisten ikisuosikki The Sounds, Opethin progeviikset, 70-luvun hard rockia palvova Blues Pills, groovemetallistit Gojira, Islantia Euroviisuissakin edustanut industrial-yhtye Hatari, norjalaispoppari Aurora ja elektronista popmusiikkia esittävä Georgia.

Kotimaisista nimistä mainittakoon kärkeen paluun tekevä Kemopetrol (kuvassa) ja mielenkiintoinen, meritoituneista muusikoista muodostuva Moon Shot. Muut kotimaiset kiinnitykset ovat JVG, Sanni, Vesala, Gasellit, Erika Vikman, Olavi Uusivirta, Kolmas Nainen, Maustetytöt, Ruusut, Beast in Black, Insomnium, Mokoma ja Stam1na.

”Olemme hyvin iloisia siitä, että valtaosa Provinssiin kesälle 2020 lipun ostaneista päätti säilyttää lippunsa käyttääkseen sen tulevana kesänä. Kaikesta päätellen yleisömme odottaa ensi kesää yhtä nälkäisenä kuin festaritiimimme, jolla on taskut täynnä niin intoa kuin uusia ideoitakin kesän parhaan festarielämyksen mahdollistamiseksi”, festivaalijohtaja Sami Rumpunen sanoo.

”Myös ohjelmisto rakentuu lupaavassa tahdissa ja lisää uutisia saattaakin olla kerrottavana jo lähitulevaisuudessa. Toivomme suuresti, että olosuhteet kirkastuvat talven ja kevään mittaan ja festarikesä nähtäisiin kaihoisan välivuoden jälkeen vihdoin täydessä kukassaan.”

Lipunmyynti on alkanut festivaalin uudistetuilla kotisivuilla nyt.