Provinssin lauantai rikkoo myyntiennätyksiä ennakkoon – Rammsteinilla kaikkien aikojen suurin festivaalishow

27.06.2016

Provinssilla menee hyvin. Festivaali poisti aikoinaan rockin nimestään, mutta se ei silti estä rockin ystäviä saapumasta paikalle. Festivaalin kaikista raskain ja rokahtavin päivä, eli lauantai on nimittäin ylittänyt nyt jo lipunmyyntiä koskeneet odotukset.

Festivaalin päätöspäivänäkin toimiva lauantai rikkoo varmuudella aiemman päiväkohtaisen yleisöennätyksen, joka oli 28000 kävijää. Yleisötavoitteena koko festivaalilla on ollut 50000 kävijää, joten pelkästään jo lauantaisen lukeman perusteella on odotettavissa, että se tulee ylittymään melkoisella tavalla.

Kehuimme Rumbassa etenkin torstaipäivän raptarjontaa. Torstaina nähdään myös Nightwishin kesän ainoa Suomen festivaalikeikka. Sen lisäksi on spesiaalia tarjolla perjantaina, kun kansansuosikki Cheek heittää Provinssissa ”Pohjanmaan yksinoikeuskeikan”. Muita perjantain artisteja ovat esimerkiksi Damien Rice, Silvana Imam, Veronica Maggio ja House of Pain.

Lauantain kuumpimpia vetonauloja ovat varmastikin Rammstein, Bring Me The Horizon, sekä Biffy Clyro.

Rammsteinin kohdalla ei ole mistään rutiininomaisesta suorituksesta taaskaan kyse. Provinssissa nähdään nimittäin kaikkien aikojen suurin Suomessa toteutettava festivaalishow. Se mitä kaikkea on luvassa, selviää lauantaina. Pientä esimakua saanee alhaalta löytyvästä videosta.

Liput ja muu ohjelmisto löytyy täältä.

YouTube video

PÄIVITYS 28.06.2016: Nightwish esiintyy torstaina, ei lauantaina.

Lisää luettavaa