Pub Sirdien tarina jatkuu – ja mikä tärkeintä, legendaarisen kalliolaispubin vinyylijukeboksiin ei kosketa!

Sirdien tarina jatkuu!

Pub Sirdien tarina jatkuu. Baaria pyörittämään on jo perustettu uusi yhtiö nimeltä Helsingin Klassikkoravintolat Oy.

Pub Sirdien jatko oli uhattuna huhtikuussa, kun baari laitettiin myyntiin. Kerroimme asiasta tuolloin täällä.

Nyt baarin itselleen hankkineet Mikko Vehmas (tuttu mm. Majava-baarin omistajana) ja Jarkko Koskinen kertovat seuraavaa:

”Kuten kenties jo arvaattekin, alkuperäinen ajatuksemme Sirdien omistuksen jakamisesta kaikkien kalliolaisten kesken on edelleen olemassa.

Olemme perustaneet Holviin siksi verkkokaupan, jossa myymme 1000 ensimmäistä b-osaketta yhtiöstä. Koska aikataulu on kauppojen suhteen ollut melkoisen kiireinen, niin näiden päivien edetessä mm. omistajien edut täsmentyvät, mutta pyrimme omistajille tarjoilemaan juomat edullisemmin ja antamaan mahdollisuus vaikuttaa baarin tulevaisuuteen – kuten myös tietysti saamaan omalle sijoitukselleen tuottoa.

Puhumattakaan tietysti mahdollisuudesta kutsua itseään ravintoloitsijaksi, ilman tittelin usein mukanaantuomia vastuita ja velvollisuuksia.”

Pub Sirdie siirtyy siis täydelliseen asiakasomistajuuteen sanan ihan varsinaisessa merkityksessä, ja kuka tahansa voi ostaa itselleen osakkuuden legendaarisesta kuppilasta.

Facebookiin on nyt perustettu Sirdien ystävät -niminen ryhmä, jonka kautta voi seurata tulevia tapahtumia Sirdien suhteen. Löydät Facebook-sivut täältä.

Ai niin, ja mikä parasta: legendaariseen vinyylijukeboksiin eivät uudet omistajat koske, ja se pysyy entisellä paikalla baarin kulmassa.