Puddle of Muddin laulajalla menee turhankin lujaa: Jätti menemättä oikeudenkäyntiin, pidätettiin kesken keikan

Puddle of Mudd -solisti Wes Scantlinilla ei todellakaan mene hyvin. Metal Sucks -sivuston mukaan kaveri on toissapäivänä pidätetty kesken keikan, eikä tämä ole todellakaan hänen ensimmäinen kahnauksensa lainvalvojien kanssa.

Puddle of Muddin keikka on jouduttu keskeyttämään jo kahdesti aiemmin tänä vuonna, molemmilla kerroilla Scantlinin sekoilujen vuoksi. Ensimmäisellä kerralla Scantlin itse keskeytti esiintymisen ja alkoi humalassa syytellä erästä faniaan talonsa varastamisesta. Kun nokkamies teki saman tempun toistamiseen, käveli koko muu yhtye pois lauteilta.

Aiemmin ainakin kotiväkivallasta pidätetty Scantlin joutui ongelmiin poliisin kanssa huhtikuun alussa, kun hänet nähtiin murtautumassa autoon omalla pihatiellään. Kun poliisi sitten saapui paikalle, Scantlin linnoittautui taloonsa, josta hänet saatiin lopulta ulos vain aseistautuneiden poliisien rynnäköllä.

Tuorein luku tarinaan saatiin toissapäivänä, kun Scantlin pidätettiin yhtyeen poistuessa lavalta Kalifornian Hermosa Beachilla. Ennen kuin bändi ehti soittamaan encoreja, Scantlin pidätettiin takahuoneessa. TMZ:n mukaan kaveri oli jättänyt saapumatta yllä kuvatun selkkauksen oikeuskäsittelyyn, jonka ansiosta tuomari nosti hänen takuumaksunsa 250 000 dollariin ja antoi miehestä pidätysmääräyksen.

Toivottavasti Scantlin saa nyt pikkuhiljaa asiansa selvitettyä. Tämä meininki kuulostaa pelkästään surulliselta.

Lisää luettavaa