Yhden aikakauden loppu: Puff Daddy lopettaa räppäämisen ja keskittyy jatkossa elokuviin

Puff Daddy, P. Diddy, Diddy, Puffy tai ihan vain Sean Combsina tunnettu räppäri ilmoitti viikonloppuna eläköitytyvänsä musiikkibisneksestä. Puff Daddy on julkaissut urallaan viisi levyä ja yhden mixtapen. Tänä vuonna ilmestyvä  No Way Out 2 tulee siis olemaan miehen viimeinen julkaisu. No Way Out on Diddyn debyyttialbumin nimi, joten ympyrä sulkeutuu nyt kirjaimellisesti.

Puff Daddyn kohdalla puhutaan nykyisin ennemminkin jättimäisestä omaisuudesta, joka on Forbesin mukaan yli 700 miljoonaa dollaria. Räppiuralle kuitenkin osui jättihittejä, kuten teemaan sopiva Mo Money, Mo Problems -yhteiskappale The Notorius B.I.G:n kanssa. Biggien kuoltua Puff Daddy julkaisi yhdessä Faith Evansin kanssa I’ll Be Missing Youn. The Policia sämplannut kappale on yksi maailman eniten myydyistä kappaleista, myyden yksinään yli kahdeksan miljoonaa kappaletta. Soolouran lisäksi Puff Daddy toimi myös tuottajana.

Viime vuosikymmenen päätyttyä Puff Daddyn musiikkibisnekset eli pientä hiljaiseloa, mutta mies aktivoitui uudelleen parisen vuotta sitten. Viime vuonna julkaistiin nykypäivän tähtiä vierailijalistalla vilissyt MMM-mixtape ja albumijulkaisu tälle vuodelle on vielä siis tiedossa.

Biggien muistoksi tässä kuussa pidettävä Bad Boy Recordsin ”paluukeikka” Brooklynissä myytiin loppuun seitsemässä minuutissa. Myös viimeistä levyä koskeva kiertue on luvassa. Sen jälkeen mies kertoo jäävänsä eläkkeelle musiikkibisneksestä ja siirtyvänsä elokuvien pariin. Leffakuvioista ei ole tarkempaa informaatiota vielä annettu.