Punatukkaiset miehet saavat nykyään enemmän seksiä, koska Ed Sheeran – jos tuoretta kyselytutkimusta on uskominen

Historian hylkimät, kuumat punapääressukat voivat kiittää Ed Sheerania sekä julkisuuskuvansa että seksielämänsä piristyksestä.

Niin sanottu ”Ed Sheeran -efekti” on tuoreen kyselytutkimuksen mukaan tosiasia.

Yksi viidestä punatukkaisesta 25-34-vuotiaasta brittimiehestä sanoo saaneensa naisilta enemmän seksuaalista huomiota ja vähemmän vinoilua siitä lähtien, kun Ed Sheeran nousi popmaailman tähtitaivaalle.

Etenkin Briteissä punaiset hiukset ovat perinteisesti olleet enemmän kirous kuin siunaus kummallekin sukupuolelle. Historiallisesti punapäitä on pidetty pahimmillaan saatanan kätyreinä ja parhaimmillaankin seksikkäitä raasuja on kiusattu oudoksuttavan värityksensä ja ruskettumiskyvyttömyytensä vuoksi.

Ed Sheeranin söpö naama ja tulipunainen pörröpää on kuitenkin muuttanut kaiken tämän. Ainakin jos haluaa ottaa todesta kyseisen mielipidemittauksen, jonka tilasi alun perin nettikasinopalvelu Casumo.com.

Casumon puhenainen kommentoi tutkimustulosta seuraavasti:

“Ei ole mikään ihme, että punapäät vetävät enemmän huomiota puoleensa kuin menneinä vuosina. Tulipunaiset kiehkurat ovat suosittuja sekä mies- että naispuolisten julkkisten keskuudessa, ja muun muassa Emma Stone ja Isla Fisher ovat raivanneet tietä punatukkaisten naisten puolesta.”

”Ed Sheeran on osoittanut, että hänen ulkonäöllään ei ole mitään tekemistä hänen kykyjensä kanssa, joten yhä useampi henkilö on alkanut vaalia luonnollista hiusväriään.”

“Punapäiden kohdalla näyttäisi myös siltä, että mitä intensiivisempi väri on, sen parempi.”

Nyt on pakko sanoa, että jos allekirjoittaneelta kysytään, kulttuurinen kyvyttömyys ymmärtää punapäiden viehätystä on yksinkertaisesti brittien kollektiivinen luonnevika. On aikakin korjata moinen.