Pyhimys säväytti jälleen Vain Elämää -ohjelmassa

"Tää on biisi siit, kun tuut keikalta himaan ja lukot on vaihdettu – kohtalon ivaa."

19.10.2018

Vain Elämää -ohjelmassa on menossa jo 9. tuotantokausi. Tällä kertaa nähtiin kauden viimeinen varsinainen artistijakso. Niin sanottuna ”Pepen päivänä” kuultiin siis versiointeja Pepe Willbergin tuotoksista. Olemme aiemminkin uutisoineet Pyhimyksen edesottamuksista ohjelman tuoksinnassa ja jälleen on hatun noston paikka. Pyhimyksen veto oli varsin mainio.

Pyhimys esitti Pepe Willbergin Saat miehen kyyneliin -kappaleen, taustatukenaan Tuure Kilpeläinen ja Lauri Ylönen. Levytetyssä versiossa näemmä kuullaan tosin Pepen ääntä.

Pyhimyksen versio on nimeltään Biisi itkee ja kuten nimestä voi päätellä, sisältää se viittauksen Jay-Z:n Song Cry -klassikkoon.

Pyhimys sisällytti siis rap-viittauksia kappaleeseen niin kotimaasta kuin ”rapakon takaa”. Kotimaan osastolla hän perkaa omaa uraa ja viittaa siinä sivussa niin Ruger Haueriin kuin Teflon Brothersiin. Myös Jare, eli oletettavasti Cheek mainitaan kappaleella.

Biisissä räpätään, miten Paperi T oli kertonut Helsingin Sanomien haastattelussa, kuinka hän ja Pyhimys eivät oikeasti olleet ystäviä.

”Kyl se meni tunteisiin, mut mä vaan hymyilin siin ja mietin, et hyvä et me hajottiin”, Pyhimys räppää biisillä ja viittaa Ruger Hauerin hajoamiseen.

Biisin tv-version löydät täältä ja levytetyn alta.

Lisää luettavaa