Radio Helsinki supistaa ohjelmatarjontaansa koronaviruksen takia – suurin osa erikoisohjelmista jää tauolle

Radio Helsinki supistaa ohjelmatarjontaansa.

AOP

Radio Helsinki ilmoitti tänään harmittavista, mutta toisaalta myös odotetuista supistuksista ohjelmatarjonnassaan.

Mainosvaroin toimiva Radio Helsinki on sekin kärsinyt mainostajien kaikkoamisesta, joten kanava joutuu supistamaan ohjelmistoaan rankalla kädellä.

”Radio Helsinki tekee läheistä yhteistyötä erityisesti erilaisten musiikki-, kulttuuri- ja tapahtuma-alan toimijoiden, ravintoloiden ja paikallisyritysten kanssa. Koronaviruksen vaikutukset kurittavat taloudellisesti juuri näitä Radio Helsingille elintärkeitä toimijoita”, Radio Helsinki kertoo tiedotteessaan ja jatkaa sisältöjohtaja Maria Veitolan sanoin:

“Ikävä kyllä olemme pakotettuja supistamaan ohjelmistoa. Suurin osa erikoisohjelmista jää tauolle, ja prime time -ohjelmat muuttavat muotoaan. Olemme tehneet nämä valitettavat päätökset tekijöitä kuunnellen ja tilanteesta yhdessä keskustellen. Pyrimme haastavasta tilanteesta huolimatta tarjoamaan kuuntelijoille ystävien seuraa ja käsin valikoitua musiikkia niin paljon kuin mahdollista.”

Radio Helsinki antaa kriisin aikana kuulijoilleen mahdollisuuden vaikuttaa kanavallaan kuultavaan musiikkiin.

”Ohjelmistoon on nyt lisätty Radio Fantasia Suomi -jukebox-ohjelma, jossa kuka tahansa voi toivoa musiikkia Radio Helsingin kuratoimalta kotimaisen musiikin listalta”, kertoo Radio Helsingin musiikkipäällikkö Henri Pulkkinen.