Raikkaan ja rakkaudellisen räpin sanansaattajat julkaisivat tuplasinglen

Vauvaöljy ei halua kenellekään pahaa.

29.11.2022

Vauvaöljy julkaisi viime toukokuussa debyytti-ep:nsä, jota kehuimme sen tyylikkäästi toteutetusta eroottisuudesta ja aihepiiriinsä suhteutettuna poikkeuksellisesta kunnioittavuudesta. Tämän jälkeen Forresterin ja Slyrre Äs:n muodostama duo jatkoi syyskuussa matkaansa Radio Gu Gu/Ruusut -tuplasinglellä, ja viime perjantaina heiltä ilmestyi jälleen kahden kappaleen kokonaisuus. OnlyFans/Tehään tää -kokonaisuuden on tuottanut nuori tuottajaguru Folko, jonka biiteistä nautiskeltiin myös äsken mainitulla Slide 4 U -ep:llä.

Forrester ja Slyrre Äs lähettävät nyt mitä sydämellisintä lempeä kahden kappaleen mitalta: ensin OnlyFans-kappaleessa riisumalla räpille tyypillisen vastakkainasettelun, ja sitten Tehään tää -biisissä auttamalla luopumaan musiikkiskeneen sisäänrakennetuista suorituspaineista. Biisipari täydentää toisiaan käsittelemällä soljuvalla huolettomuudella saman aihealueen eri blokkeja, mutta ydinsanoma pysyy muuttumattomana läpi tuplasinglen: tehdään tämä ilon ja rakkauden kautta!

Kuten Vauvaöljylle on tyypillistä, pysyttelee tunnelma hilpeän hassuttelun puolella, vaikka käsiteltävinä olisivat kuinka tärkeät totuudet tahansa. Tämä täytyy kuitenkin todeta kaikkea muuta kuin alentavaan sävyyn, sillä hassuttelu ei tässä tapauksessa missään nimessä tarkoita hutaistua tai piittaamatonta. Jos jotain, löytää kappaleiden pointti tiensä perille paljon tehokkaammin leikin kuin saarnaamisen kautta.

Vaikka esimerkiksi OnlyFans kappaleessa murehditaan (toki ovela pilke silmäkulmassa) vihaajia, ja varmistetaan kaikin keinoin, ettei sellaisia vahingossakaan omien tekemisten liepeille keräänny, onnistuu kappale huokumaan positiivista oman juttunsa puolesta liputtamista. Tehään tää taas on oikea piilevä timantti singlen B-puolella, joka saa fantastisen biittinsä ja mainiosti kiemurtelevien kertsiensä ansiosta rytmin virtaamaan kehossa.

Kuuntele OnlyFans/Tehään tää alta.

Lisää luettavaa