Rakkaudenosoitus Wes Andersonin elokuville ja oman elämänsä Forrest Gumpeille – Rumban ennakkonäytössä Q&A:n musiikkivideo

Kun ainoa vaihtoehto on juosta.

24.02.2021

Espoolainen folkpop-artisti Q&A julkaisee huomenna torstaina (25.2.) musiikkivideon kappaleelleen About Us, joka löytyy artistin viime vuoden lokakuussa ilmestyneeltä kakkosalbumilta Good Heart.

Abou Usin musiikkivideo on nyt katsottavissa ennakkoon Rumbassa.

Janne Kosken ja Mikko Merilinnan ohjaama video on kuvattu viime kesänä Stadin kaduilla ja kujilla. Sen kuvaillaan olevan rakkaudenosoitus Wes Andersonin elokuville, punaisille Adidaksille sekä kaikille oman elämänsä Forrest Gumpeille.

“Yksinäinen juoksija keskellä urbaania maisemaa, omassa todellisuudessaan irti maailmasta, irrallaan muista. Askeleet kaikuvat asfaltilla kuin rumpukoneen minimalistinen komppi. Kaupungin rakennukset ja liiketilat vierivät ohi kuin jokapäiväiset asiat silloin, kun tärkeintä on juosta. Kun ainoa vaihtoehto on juosta”, Mikko Merilinna kuvailee videota.

Näet uuden musiikkivideon uutisen lopusta.

Q&A on laulaja-lauluntekijä Mikko Rautakallion lähes kymmenen vuotta sitten alkunsa saanut sooloprojekti. Tähän mennessä Q&A on julkaissut kaksi albumia: Regression to the Mean (2013) sekä Good Heart (2020).

 

 

Lisää luettavaa