Rankka päivä Beliebereille – Justin Bieber pahoitti mielensä ja poisti Instagram-tilinsä

Justin Bieber on saamassa Instagram-tilistään täysin omanlaisensa ilmiön.

Kuten olemme Rumbassakin usein uutisoineet, Justin Bieber on alkanut hyödyntämään Instagram-tiliään erilaisissa kannanotoissa. Toisinaan laulaja on perustellut yhteiskuvista kieltäytymistä ja joskus taas kuittaillut kollegalleen Taylor Swiftille.

Nyt on kuitenkin tapahtunut jotain täysin uutta: Bieber poisti koko tilinsä. Ilmeisesti tilanne on saanut alkunsa yhteiskuvista Lionel Ritchien tyttären kanssa. Tämä sai Bieberin fanit hermostumaan ja heittämään varsin ikäviä kommentteja asiaan liittyen. Tähän väliin Bieber ehti vannomaan, että tekee tilistään privaatin, jos ihmiset eivät lopeta ilkeiden kommenttien lähettämistä.

Nyt niin on lopulta tapahtunut ja koko tili on ainakin hetkellisesti poistettu. Tätä ennen Bieber toki ehti riitelemään entisen tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Gomez kehotti Bieberiä kunnioittamaan fanejaan, kun Bieber taas syytti Gomezia hänen maineensa hyödyntämisestä.

Sellaista tällä kertaa Justin Bieberin maailmassa. Bieber on suosioltaan sitä luokkaa, että tälläiset temput keräävät laajaa huomiota. Joten tuskinpa asia jää tälläkään kertaa tähän, kuten Rumbassa aiemminkin uumoiltiin.