Raplegendojen suosikki Bishop Nehru syyskuussa Suomeen

09.06.2016

Suomen rapmarkkinoilla on tänä vuonna voinut aistia kovia rapkiinnityksiä. Nyt kattava lista täydentyy kun itse MF Doomin kanssa yhteistyötä tehnyt Bishop Nehru saapuu konsertoimaan Kuudennelle Linjalle 16. syyskuuta. MF Doom ja Bishop Nehru ovat julkaisseet myös NehruvianDoom -levyn yhdessä. Voinee luokitella melkoisen kovaksi saavutukseksi kun miehellä on ikääkin vasta 19-vuotta.

Mistä tahansa tekijästä ei siis ole kyse. Kuten tästäkin biisistä voi huomata, Bishop Nehru luottaa tyylissään perinteikkääseen räppiin. Autotunea tai muita nykypäivän räpin vakiokalustoon kuuluvia juttuja et todennäköisesti miehen tuotannosta löydä.

Pelkästään yhteistyö yhden raplegendan kanssa ei riitä. Nehrun olisi tarkoitus julkaista oma soolodebyyttinsä tänä vuonna ja aivan kuka tahansa ei ole sitäkään tuottamassa. Oikeastaanpa Nehrun flowsta voinee jo päätellä jotain sen suuntaista. Jos MF Doom on jo raskasta sarjaa, niin siinä vaiheessa ollaan jo todella syvällä pelissä, jos debyyttialbumisi tuottaa kaikista räppäreistä juurikin Nas.

On hyvinkin mahdollista, että Kutosella todistetaan yhtä tulevista rap-tapauksista.

Ennakkolippuihin pääset tutustumaan täältä. Ennakot kustantavat 19,50€ ja Ovelta 20€.

Lisää luettavaa