Räppäri kavalsi työttömyyskorvauksia yhteensä 1,2 miljoonalla dollarilla ja teki siitä kappaleen – nyt häntä uhkaa 22 vuoden vankeus

Sillä lailla.

Fontrell Antonio Baines eli taiteilijanimeltään Nuke Bizzle on pidätetty kappaleensa takia.

Nuke Bizzle on vuoden aikana kavaltanut yli 1,2 miljoonaa dollaria työttömyyskorvauksia Kalifornian paikallisista eri työttömyystoimistoista esiintymällä muina ihmisinä.

Bizzle ehti hankkia itselleen 92 eri pankkikorttia, joiden avulla hän onnistui haalimaan haltuunsa 1,2 miljoonaa dollaria rahaa. Näistä varoista hän nosti pankkikorttinsa avulla 704 000 dollaria kylmänä käteisenä pankkiautomaateista ympäri maata.

Syyskuun 11. päivä hän julkaisi videon kappaleeseensa EDD. Biisi kertoo siitä, miten hän kavalsi rahoja työvoimatoimistolta. Videolla hän heiluttelee työvoimatoimiston kirjoitä käsissään ja kertoo, miten ne tekevät hänet rikkaaksi. Hän on hehkutellut kavalluksiaan myös esimerkiksi Instagramissa.

Hänet pidätettiin syyskuun 23. päivä Las Vegasissa. Tuolloin hänellä oli mukanaan ”vain” kahdeksan pankkikorttia, joista yksi oli hänen, muut kavaltamalla hankittuja.

Kuuntele kappale alta.