Räppäri pidätettiin huumerikoksesta, tuliasevarkaudesta ja lapsen heitteillejätöstä samaan aikaan kun seksuaalista väkivaltakeissiä läpikäydään oikeudessa

Kodak Blackin rikosrekisteri alkaa olla pitkä ja ikävä kuin nälkävuosi.

Räppäri Kodak Black tunnetaan muun muassa biisistä No Flockin’, jonka räpätysosiota myös Cardi B sämpläsi superhitissään Bodak Yellow.

Mutta vielä paremmin mies aletaan tuntea ongelmistaan lain ja oikeuden kanssa. Nyt mies on pidätetty Floridassa seitsemän eri syytteen alaisena: listasta löytyy TMZ-lehden mukaan tuliasevarkaus, kaksi aseiden laitonta hallussapitoa, marijuanan hallussapito, lapsen heitteillejättö sekä kaksi ehdollisen rikkomusta.

Tyyppihän oli jo valmiiksi vuoden mittaisessa kotiarestissa, jonka mukaan hänen pitäisi ilmoittaa ehdollisvalvojalleen kaikista pitemmistä matkoistaan. Lisäksi Black on keskellä oikeusjuttua, jossa miestä syytetään teini-ikäisen tytön pakottamisesta seksiin.

Voi olla, että nyt on tulossa vähän pidempi – siis vuosikymmeniä pidempi – vankilatuomio kuin miehen vuonna 2016 jo istuma muutaman kuukauden pätkä huumausainerikoksen vuoksi.