Räppäri riimitteli traagisesti menehtyneen Kobe Bryantin kuolemasta – Vanessa-leski otti kantaa: ”erittäin tunteetonta ja epäkunnioittavaa”

Meek Mill osoitti huonoa makua.

Räppäri Meek Millin Don’t Worry (RIP Kobe) -kappale oli vuotanut nettiin. Biisissä räpätään helikopterionnettomuudessa menehtyneestä Kobe Bryantista. Onnettomuudessa kuoli myös Bryantin 13-vuotias Gianna-tytär.

Meek Mill räppää vuodetussa biisissä näin:

”This bitch I’m fucking always tell me that she love me / but she ain’t ever showed me / Yeah, and if I ever lack, I’m goin’ out with my chopper, it be another Kobe”

Käytännössä Meek Mill räppää, että jos hän on puutteessa, niin hän lähtee matkoihinsa helikopterilla ja joutuu onnettomuuteen kuin Kobe Bryant. Lisäksi Meek Mill rinnastaa itsensä räpin saralla samanvertaiseksi legendaksi, mitä Kobe Bryant oli koripallon saralla. Sitä Meek Mill ei ole.

Nyt Kobe Bryantin Vanessa-leski on syystäkin tyrmistynyt kuulemastaan ja ottanut asiaan kantaa Instagram-tilinsä story-osiossa. Postauksessa hän kirjoittaa, kuinka Meek Mill ei ole artistina tuttu, mutta hän uskoo silti artistin pystyvän parempaan. Sanoitukset ovat hänen mielestään ”erittäin tunteettomat ja epäkunnioittavat”.

”Jos olet fani, niin on parempiakin tapoja osoittaa ihailua. Tästä puuttuu kunnioitus ja tahdikkuus”, Bryant kirjoitti tekstin päätteeksi.

Artisti vastasi Twitterissä pyytäneensä tapahtunutta anteeksi suoraan Vanessa Bryantilta, samassa yhteydessä hän toivoi keskustelun päättyvän.

Kappaletta ei enää löydy Youtubesta, eikä sen vuotajaa ole paljastunut. Meek Mill oli hiljattain otsikoissa kahnauksestaan 6ix9ine-räppärin kanssa.

Katso screenshot Bryantin postauksesta alta. Vanessa Bryantin Instagram-profiiliin pääset tästä.