Räppäriä epäiltiin murhasta, vapautui syytteistä ja todistaakin nyt oikeudessa – juhlistaa vapauttaan somessa

Troy Ave onkin syytön.

16.07.2017

Räppäri Troy Avea epäiltiin viime vuonna murhasta, joka tapahtui New Yorkissa sijaitsevassa Irving Plaza -klubissa. Tuolloin Troy Aven syyllisyys näytti selvältä, olihan tapahtuneesta videomateriaalia ja räppärin nähdeen riidelleen toisen henkilön kanssa samana iltana.

Ammuskelussa kuollut henkilö oli Troy Aven jo vuosia tuntema henkivartija, joka teki tapahtuneesta vielä erikoisemman. Tuolloin ihmeteltiin, miksi Ave olisi päättänyt riidan päätteeksi ampua oman henkivartijansa. Hämmästystä herätti myös väite siitä, että Ave olisi ampunut vahingossa itseään jalkaan.

Oikeudessa on tapahtunut yllätyskäänne ja Troy Ave onkin vapautunut murhasyytteistä. Ampujaksi epäilläänkin nyt hiphop-moguliksikin kutsuttua Taxstonea, jota vastaan Troy Ave todistaa oikeudessa. Taxstone pidätettiin asiaa liittyen jo tammikuussa, mutta nyt tapaus alkaa kunnolla selviämään.

Troy Ave on syytteistä vapauduttuaan hyvinkin onnellinen mies ja julkaisi asiaan liittyvän somepostauksen, jonka voit katsoa alta. Sen alta löydät räppärin tänä vuonna julkaiseman musiikkivideon, jolla käsitellään tapausta.


Lisää luettavaa