Räppivideolla esiintyminen toi potkut rehtorille – vähäpukeiset naiset ja kielenkäyttö olivat liikaa oppilaiden vanhemmille

Amerikassa saadaan kohu aikaan mistä vain.

20.10.2015

Esther Adler-O’Keefe on apulaisrehtori Southampton High Schoolissa New Yorkissa. Tai pitäisi kai valitettavasti sanoa että oli, sillä hän sai potkut virastaan viime viikolla.

Syy potkuihin kuulostaa melkoisen, no, amerikkalaiselta. Adler-O’Keefe esiintyi J.R. -nimisen räppärin videolla pienessä cameoroolissa. Beastie Boysin Fight For Your Right to Partylle kumartavassa videossa J.R. saa käyttöönsä ex-rehtorin ja tämän aviomiehen asunnon. Homma lähteekin sitten vähemmän yllättäen käsistä, ja talon valtaavat vähäpukeiset naiset ja J.R.:n homeboyt.

Newsday-sivuston mukaan koulun oppilaat olivat saaneet tietää reksin videovierailusta, ja jotkut oppilaiden vanhemmista olivat vetäneet sunnattomat herneet nenäänsä apulaisreksin cameoroolista: videolla kun on vähäpukeisia naisia, ja huumehiinkin siinä viitataan.

Koulu antoi virallisen tiedotteen jossa kerrottiin, että apulaisrehtori on siirretty toisiin tehtäviin. Tiedotteen mukaan koulussa ei todellakaan hyväksytä kielenkäyttöä ja käytöstä, jollaista videosta löytyy. Tiedotteen mukaan he päinvastoin yrittävät opettaa koulunsa oppilaille kunnioitusta ja järkeviä elämänvalintoja.

Myös Adler-O’Keefe antoi tapahtuneesta lausunnon. Ex-reksin mukaan hänellä ei ollut hajuakaan videon ja kappaleen sisällöstä. Hän myös painotti, että mikäli olisi tiennyt videon ja kappaleen olevan sellainen kuin se on, ei hän koskaan olisi sen kuvauksiin osallistunut.

Videon näet alta.

Lisää luettavaa