RHCP-rumpali pyyhki takalistonsa futisjengin pelipaitaan – ja tajusi onneksi pyytää anteeksi

11.11.2013

RHCP:n rumpali mokasi Brasiliassa kohtalaisen pahasti.

Teksti: Jarkko Fräntilä, kuva: Wikimedia Commons

Red Hot Chili Peppersin rumpalina tunnettu Chad Smith piti rumpuklinikkaa Brasilian Belo Horizontessa, ja päätti hauskuuttaa yleisöä pyyhkimällä takalistoaan Belo Horizonten kilpailijan Flamengon pelipaitaan. Koska elämme vuotta 2013, joku tietenkin kuvasi tapahtuman, ja video alkoi levitä verkossa kulovalkean tavoin.

Red Hot Chili Peppers on tällä hetkellä Etelä-Amerikan kiertueella, ja yhtye soitti muutama päivä välikohtauksen jälkeen Flamengon kotikaupungissa Riossa. Onneksi jollakulla jossakin jossain vaiheessa välähti, että pelipaidan häpäiseminen on intohimoisille futisfaneille se pahin mahdollinen loukkaus, ja Chad Smith tajusikin pyytää anteeksi tempaustaan.

Lauantaisella Rion visiitillään Smith piti yllään Flamengon pelipaitaa ja antoi nimikirjoituksia RHCP-faneille. Hän kävi tämän lisäksi vierailemassa Flamengon pelaajien luona ja lahjoitti heille yhtyeen t-paitoja.

Viime heinäkuussa brasilialainen tuomari puukotti kenttäpelaajaa ajettuaan tämän ensin ulos kentältä. Tämän jälkeen kentän laidalla olleet katsojat kivittivät tuomarin kuoliaaksi ja leikkasivat tämän pään irti. Brasiliassa jalkapallo ei ole leikin asia.

 

Lisää luettavaa