Richey Edwardsin perhe kertoo saaneensa ”kaiken muuttavaa uutta todistusaineistoa” kadonneen Manic Street Preachers -kitaristin jutussa

Edwards on virallisesti oletettu kuolleeksi vuodesta 2008 lähtien.

09.02.2018

Manic Street Preachersin 27-vuotias kitaristi Richey Edwards katosi kuuluisasti 1. helmikuuta 1995. Edwards katosi Lontoon Embassy-hotellista läheltä Hyde Parkia ja myöhemmin hänen autonsa löytyi yli sadan kilometrin päässä Severn Bridge -sillan lähettyviltä.

Kun miestä ei sen koommin koskaan löydetty, hänet virallisesti oletettiin kuolleeksi vuonna 2008.

Nyt miehen perhe on kuitenkin ilmoittanut medialle saaneensa uutta elintärkeää tietoa tapauksesta. ITV-kanavan haastattelussa Richeyn sisko Rachel Elias kertoo seuraavaa:

“Meille oli aina kerrottu, että Richard ajoi sillan yli kello 02:55 iltapäivällä. Ja meillä on kuitti sillan ylitysmaksukojusta, jossa lukee 02:55. Uskoimme siis, että hänen hotellista lähtönsä välillä ja sillan ylityksen välillä oli kahdeksan tuntia aikaa.”

“Nyt on kuitenkin käynyt ilmi – sen jälkeen kun löysimme sillan maksukojun kellon suunnittelijan ja puhuimme hänelle – että sillan kello on 24 tunnin kello. On aina ollut. Eli 02:55 tarkoittikin 02:55 aamulla.”

”Eli olemme koko ajan vedonneet ihmisiin, että he ilmoittaisivat meille jos ovat nähneet häntä tiettyihin aikoihin sinä päivänä. Ja nyt kaikki nuo ajankohdat ovat merkityksettömiä.”

”Toivomme, että tämä johtaa uuteen tutkimukseen, koska tämä elintärkeä informaatio muuttaa kaiken ja kääntää koko tutkimuksen päälaelleen. Juttua on tarkasteltava uudestaan.”

Lisää luettavaa