Robin Packalen esitti oman tulkintansa Ellinooran hittikappaleesta – kuuntele täältä

Robin Packalen otti Sinä 4Ever -biisin käsittelyynsä.

30.09.2023

Viime Vain elämää -jaksossa vietettiin Ellinooran päivää. Robin Packalen päätti ottaa käsittelyynsä kappaleen Sinä 4Ever, joka löytyy vuonna 2019 julkaistulta Vaaleanpunainen vallankumous -albumilta.

Lopputuloksena on alkuperäiselle biisille uskollinen tulkinta, jossa Robinin oma ääni tuo oman silauksena kokonaisuuteen. Kappalevalinta oli artistille varsin selvä, kuten tiedotteelle annetusta kommentistakin käy ilmi:

”Sinä 4Ever oli mulle helppo valinta, koska mulle tuli heti ajatus sellasesta kaveribiisistä. Mä muistan, kun ite alotin musahommat ja kaikki lähti aika nopeesti lentoon. Sillon tajusin, että ne tärkeimmät tyypit ympärillä on ne omat frendit, joita ei kiinnosta mitä sä teet. Ne kohtelee sua samalla tavalla kun aikaisemminkin. Ne pitää maan tasalla ja on niitä aitoja tyyppejä. Mä oon tosi onnekas, että mulla on tän kaltasia frendejä tosi paljon. Tosiystävyydessä on tosi paljon samaa kuin sisaruksissa, että välillä ne ärsyttää, mutta se on silti vaan sellainen match, joka on jonkun suuremman voiman valitsemaa. Ja että kaikesta pääsee yli ja sit niistä tulee tarinoita, joista toivottavasti kerrotaan sit kiikkustuolissa”, Robin kertoo.

Kuuntele Robinin tulkinta Ellinooran kappaleesta alta.

Lisää luettavaa